满分5 > 初中英语试题 >

Hello, everyone! My name is Betty. I’m t...

Hello, everyone! My name is Betty. I’m thirteen years old. I’m in Class Two, Grade Seven. This is our school.

There are 800 students in my school. There are twenty-four classrooms in our school. In our school we have a big library. It’s behind our classrooms. There are many books in it. We can read them and learn a lot from them. The science building is near the library. There are some science labs in it. The playground is between the science building and the dining hall. We often have our lunch in the dinning hall. It’s our playground. After school, we can play football on the playground. Some of us love running. We can also run there.

1.There are _____ classrooms in Betty’s school?

A. 12           B. 14               C. 24             D. 34

2.Where is the library?

A. Behind the classrooms            B. In front of the classrooms            

C. Near the classrooms              D. On the left of the classrooms

3.There are some _______ in the science building.

A. science labs                    B. computer rooms   

C. classrooms                     D. teacher’s offices

4.We have ______ in the dining hall.

A. breakfast         B. lunch       C. dinner       D. supper

5.We can  ______ on the playground.

A. play basketball                  B. play football

C. play table tennis                 D. swim

 

1.C 2.A 3.A 4.B 5.B 【解析】 试题分析:短文大意:这篇短文中贝蒂主要介绍了自己的学校的一些情况,其中重点描述了一些建筑物的位置关系。 1.细节理解题。根据There are twenty-four classrooms in our school.描述,可知这所学校有24间教室。故选C。 2.细节理解题。根据In our school we have a big library. It’s behind our classrooms.描述,可知图书馆在教室后面。故选A。 3.细节理解题。根据The science building is near the library. There are some science labs in it.描述,可知科学楼里面有一些实验室。故选A。 4.细节理解题。根据We often have our lunch in the dinning hall.描述,可知我们在餐厅里面吃饭。故选B。 5.细节理解题。根据After school, we can play football on the playground.描述,可知我们可以在操场上踢足球。故选B。 考点:考查教育类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

(A)

说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Name: Bob Smith

Country: the USA

Live in China: 3 years

Favourite food: potatoes

Family: I live with my wife and a 3-year-old daughter.

Job: I’m an English teacher in a university.

说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Name: Jenny

Country: England

Live in China: 5 years

Favourite food: noodles

Family: I说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! have two daughters. They are studying here. My husband works in a hotel.

Job: I’m a doctor.

说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Name: George

Country: America

Live in China: 2 years

Favourite food: potatoes and chicken

Family: My grandfather, my parents and my sister live in America.

Job: I’m a factory worker.

1.Bob Smith lives in China for ___________ years.

A. three         B. one              C. two            D. five

2.Jenny has got _________ daughters.

A. two           B. three             C. four          D. five

3.Jenny works in a ____________.

A. factory         B. university         C. hospital       D. farm

4.George comes from ___________.

A. China        B. America           C. England        D. Japan

5.Which of the following is NOT true(不正确)?

A. Bob isn’t an English teacher.

B. Jenny’s husband works in a hotel..

C. George’s parents live in America.

D. Both(都)Bob and George like potatoes.

 

查看答案

This is a photo of Mr. King’s family. Mr. and Mrs. King have got three children. They   in England. Mrs. King is    English teacher. Mr. King is a math teacher.    daughter is eleven and   is a student. Her name is Kate King. Kate is her    name. She is     Class Four Grade Seven in No. 1 Middle School. There are thirty students in her class. Her favourite season is summer, because it’s    and she can swim. Tom and David are Kate’s brothers. They are nine years old. They are      , too. They go to school in the morning. Tom and David like playing    and they play it every day. Their favourite drink is    . They love their sister very much.

1.A. are                           B. is                             C. am                       D. /

2.A. a                               B. an                           C. the                                D. /

3.A. Your                         B. Its                            C. Their                    D. Our

4.A. he      说明: 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!                           B. his                            C. she                                  D. her

5.A. first                          B.       last                      C. family               D. middle

6.A. in                                   B. for                            C. on                                    D. with

7.A. warm              B.       hot                  C.     cool                         D. cold

8.A. friends                          B. sisters                 C. students                           D. women

9.A. school                           B. teachers        C. Chinese              D. football

10.A. milk                    B. ice cream       C.       meat                  D. carrots

 

查看答案

 —__________ ?              —It’s Monday.

A. What’s this                                                            B. What day is it today

C. How’s the weather                                                        D. How many apples are there

 

查看答案

—________is the apple? —It’s yellow.

A. What         B. What colour     C. What’s      D. How colour

 

查看答案

 —Are there any shops near your home?     —Yes, __________ .

A. it is                                                                                            B. they are

C. there is                                                                            D. there are

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.