满分5 > 初中英语试题 >

Welcome to My Villa Beautiful farm hous...

 

Welcome to My Villa

Beautiful farm house offering comfortable rooms for visitors from all over the world. This is a wonderful farm house offering big beds, with its own swimming pool and lovely little church with beautiful paintings.

5 bedrooms , 4 bathrooms

Sleeps up to 10 guests

Swimming pools 11m by 5 m

Dates : Saturday arriving and leaving . ( For a week )       Weekly Price : For 10 guests .

March / April / May / June 2016                            3,000

July / August 2016                                       3,500

September / October 2016                                 3,000

Christmas 2016 , New Year 2017                            3,500

Services included :

· electricity , gas and hot water

· swimming pool only for you in summer and weekly cleaning of pool

· The services of a cook or for more cleaning can be planned. The services of a babysitter or going shopping can also be planned but with proper price.

Contact Information

Melinda Kilkenny , Owner

Telephone : (0044) 7798 527152

 

1.This Villa is a __________ .

A. a restaurant   B. a hotel

C. a hospital     D. a market

2.During Christmas time , staying in the house for a week costs 10 guests about __________ .

A. 3,500    B. 3,000   C. 300    D. 350

3.You should pay some more money if you __________ .

A. ask for a babysitter  B. take a shower

C. swim in the pool     D. ask for a cook

 

1.B 2.A 3.A 【解析】 试题分析:这是一家旅馆的广告信息。可以提供大的床位,游泳池,还有一个小的教堂。列举了不同时间的价格;服务范围。最后给出联系人及联系方式。 1.B细节理解题。依据短文中的句子“Beautiful farm house offering comfortable rooms for visitors from all over the world .” 美丽的农场房子为来自世界各地的游客提供舒适的房间。可知,Villa是一家旅馆。故答案为B。 2.A 数字计算题。依据短文中的内容:Christmas 2016 , New Year 2017 ₤3,500可知,在圣诞节期间,10名顾客的周价格是₤3,500。故答案为A。 3.细节理解题。依据短文中的句子“The services of a babysitter or going shopping can also be planned but with proper price .” 计划好雇保姆或购物的适当的价格。说明保姆服务是要另付钱的。故答案为A。 考点:广告布告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完型填空。

根据短文内容,从A、B、C、D四个选项中选出一个能填入相应空格内的最佳答案,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。

One day I got into a taxi in a hurry and we left for the airport .

We were ________ on the right way when suddenly a black jeep jumped out of a parking space right in front of ________ . The driver had to stop the taxi at once, and almost hit another ________ .

The man in the car turned his head around quickly and started shouting ________  us. My taxi driver just smiled and waved at the guy. I think the taxi driver was really________ . So I asked, “Why did you just do that? That guy almost broke your car and sent us to the hospital! This is ________ my taxi driver taught me—The Law of the Rubbish Truck.

He explained that many people are like rubbish trucks . They run around full of rubbish, full of ________  , full of stress and full of disappointment . And their rubbish will get more ________  they find a place to empty it and sometimes they’ll empty it onto you . Don’t take it   ________  . Just smile, wave, wish them well, and move on . Don’t take their rubbish and________ it to other people at work, at home, or on the streets.

Life’s too short, so why not be nice to others and ourselves?

1.A. driving   B. riding     C. taking          D. walking

2.A. we        B. our        C. ourselves      D. us

3.A. man      B. car       C. road           D. driver

4.A. out      B. for       C. at             D. of

5.A. angry     B. friendly   C. disappointed    D. afraid

6.A. when      B. where     C. what            D. how

7.A. happiness B. hope      C. anger          D. love

8.A. if       B. unless     C. since           D. although

9.A. seriously B. hardly     C. widely         D. quietly

10.A. sell     B. send       C. lend            D. pass

 

查看答案

They really wanted to know __________ .

A. why do you read the novel in class

B. that you passed the exam

C. if you had taken the medicine

D. how you use the machine

 

查看答案

--- Tom , would you please help me get some chalk ?

--- __________ . What color do you want?

A. Never mind     B. Congratulations

C. With pleasure  D. You’re welcome

 

查看答案

Half of the boys __________ finished the homework as some exercises __________ really difficult .

A. haven’t , is  B. hasn’t , are

C. hasn’t , is   D. haven’t , are

 

查看答案

--- Why didn’t you __________ them __________ with each other ?

--- I’m sorry, but I was making a call at that time.

A. stop, fighting  B. keep, fighting

C. stop, to fight  D. prevent, fight

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.