满分5 > 初中英语试题 >

W&P Music Store ● Buy CDs new or used ●...

 

W&P Music Store

● Buy CDs new or used

● Listen after you buy

● Piano lessons offered

● Pop, country and rock music

Love Coffee Shop

● Different kinds of coffee

● Sandwiches, pies and cakes

● Open 24 hours on Saturday and Sunday

● Jazz music every weekday

Path Market

● Fresh meat and vegetables

● Open Friday and Saturday

● Free hot milk for children under 15

Browns C&C

● We have different kinds of rooms

● Feel like home when you are away from home

● No free breakfast

1.You can __________ at W&P Music Store.

A.learn pop music history

B.receive piano lessons

C.borrow new or used CDs

D.listen to music before you buy

2.If your friend is coming for a visit, he can stay in __________.

A.W&P Music Store               B.Love Coffee Shop

C.Browns C&C                  D.Path Market

3.Which of the following is RIGHT according to the table?

A.You can have breakfast without paying money.

B.Your father can get hot milk for free.

C.Browns C&C is not comfortable enough.

D.You can listen to Jazz music on Thursday.

 

1.B 2.C 3.D 【解析】 试题分析:本题是四则广告信息。音乐商店提供新的及二手的唱片,先买后听,同时提供钢琴课;咖啡商店提供各式咖啡,三明治、糕饼,周末二十四小时营业;市场供应新鲜的肉及蔬菜并为十五岁以下的孩子提供免费的热牛奶;旅馆有各式房间,让你感到宾至如归。 1.B 细节理解题。题意,在W&P音乐商店,你可以做什么?A.learn pop music history了解流行音乐史;B.receive piano lessons上钢琴课;C.borrow new or used CDs 借新的或二手的唱片;D.listen to music before you buy买之前听音乐。由广告中的:Piano lessons offered可知音乐商店提供钢琴课。故选B。 2.2】C 细节理解题。题意:如果你的朋友来参观。他可以住在哪儿?A.W&P Music Store音乐商店;B.Love Coffee Shop咖啡店;C.Brown’s C&C旅馆;D.Path Market集市。旅馆提供住宿,故选C。 3.3】D 推理判断题。题意:根据表格下面哪一个是对的?A.You can have breakfast without paying money.你可以吃免费早餐;B.Your father can get hot milk for free.你的父亲可以享受热咖啡;C.Brown’s C&C is not comfortable enough.旅馆不够舒适;D.You can listen to Jazz music on Thursday.周四你可以听爵士乐。由咖啡馆广告里的Jazz music every weekday可知,每周日都提供爵士乐,故选D。 【考点定位】 考查广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Once upon a time, a rich man and a poor man talked about what happiness was.

The poor man said, Happiness is      we have now. Seeing the poor mans old clothes and house, the rich man laughed at him and said        , How can this be called happiness? My happiness is my huge and beautiful house with one      rooms and a thousand servants(佣人).

     a windy night, a big fire happened in the rich mans house and his hundred-room house was burnt down into      .All his servants went away and left him alone.The rich man lost          and he became a beggar(乞丐) overnight.

One day, the beggar was very hungry.He came to          some food to eat when he passed by the poor mans house.The poor man        him a bowl of rice, asking, What do you think of happiness now?

The beggar said anxiously, Happiness is        bowl of rice in your hand.

Happiness is all that at the moment.One        enjoy happiness in all his lifetime only by cherishing(珍惜) what he has now.

1.A.which     B.that          C.what         D.how

2.A.clearly    B.angrily       C.luckily      D.proudly

3.A.hundred    B.hundreds of C.thousand      D.thousands of

4.A.In         B.On            C.At            D.From

5.A.pieces     B.danger       C.fire         D.trouble

6.A.something  B.anything      C.nothing       D.everything

7.A.give     B.ask           C.ask for    D.wait for

8.A.brought    B.bought        C.lent        D.sent

9.A.a          B.the          C.an         D.不填

10.A.must     B.need          C.can           D.should

 

查看答案

书面表达(共l题,计20分)

假如你是李华,你的美国笔友Steven发来一封电子邮件,询问你的暑假计划,请根据以下表

格提示,给他回复。

暑假计划

旅游

……

阅读

……

志愿活动

……

帮助父母

……

要求:1)包含全部要点,可适当发挥;

2)不能出现真实的校名及姓名;

3)开头和结尾已经给出,不计人总词数;

4)词数控制在80-100词左右。

Hi, Steven!

In your last e-mail, you asked me about my summer vacation plans. Now let me tell you.

 

 

 

What about your plans? I'm looking forward to your e-mail soon!

 

查看答案

阅读短文,根据要求完成下面各小题。

A road is just like a bridge between two places. The Silk Road has been a bridge between East and West. But the Silk Road is not a single route! It is a series of trade and cultural transmission routes. From the time Zhang Qian opened up the world-famous Silk Road during the Han Dynasty, until the Yuan Dynasty, it enjoyed a history of about l,600 years.

This ancient road begins at Chang'an (now Xian), and it reaches Dunhuang, where it divides into three, the Southern Route, Central Route and Northern Route. And then it ends in Eastern Europe, near the Mediterranean Sea(中海). The Silk Road is about 6,500 kilometers long. It goes across one-fourth of the planet. (83)In fact, there is another trade road which is called the Silk Road on the Sea in the southwest of China.

The Silk Road was very important to both China and the rest of the world. Besides trade, knowledge about science, arts and technologies were shared across the Silk Road. The Four Great Inventions of China was introduced to the West and Chinese also knew about the religions of the West. (84)In this way, languages and cultures developed and influenced each other. Today, places along the Silk Road are great places of interest, such as the Terracotta Warriors in Xi'an and Mogao Grottoes in Dunhuang, Gansu.

A.根据短文内容简要回答问题。

1.When was the Silk Road opened up?

2.Where does the Silk Road end?

B.将短文中划线的句子译成汉语。

3.

4.

C.请给短文拟一个适当的标题。

5.

 

查看答案

阅读短文,根据短文内容及首字母提示,在空白处填入一个适当的单词。

Frank was a teenager living with his father. He had so many family rules t  1.  he couldnt stand, so he left home. Because he couldnt find a job, he had to make a l  2.  by begging.

Years later, his father was old, but he was still l  3.   for his son. He had been to every corner of the city.  E 4.  he went, he put up a big photo of himself and Frank on the wall. At the lower part to the photo, he w 5. , I still love you, my dearest son. Please come back home!

One day, Frank saw one of the photos. The faces on the photo were familiar to him. "Is that my father?" He thought for a while and decided to go b  6.   to see his father.

It was an early morning w 7.  he got home. The door was not locked. He rushed to his fathers bedroom. Its me! Your son is back home! The father and the son held each other, full of happy tears(眼泪)in their e  8.. The son asked, W  9.  is the door unlocked? A thief could get in." The father answered in a soft v  10.  . Because Im expecting your return. In fact, the door has never been locked since you left."

 

查看答案

阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空(必要时可加情态动词或助动词)o

Lots of us have dreams of doing big business when we grow up. However, Moziah Bridges, a 14-year-old boy in the US, is now the CEO of his own company. He   1.   ( sell) $200,000 bow ties(领结) since 2011.

One day about four years ago, when Moziah    2.  (shop) for bow ties, he found they were only in "ugly" black and red. He wanted a change. So he asked his grandma   3.  (teach) him how to sew(缝). and finally developed the talent of creating bow ties. However, his first bow tie   4.  (not look) nice. The boy never gave up and kept on 5.  (practice). He used colorful cloth with different pictures. His parents and friends started to like his bow ties. Then he tried to sell them online to several stores in the south. Moziah's bow ties soon 6.  (become) popular.

Now his business has increased quickly. As Bridges' mother said, "You don't have to wait until you're older. If you 7.  (have) a dream, just go for it."

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.