满分5 > 初中英语试题 >

How Different Will Things Be 20 Years Fr...

How Different Will Things Be 20 Years From Now? We asked readers to write to tell us about their predictions for life in the future.Here are a few of their responses.

I don’t think life will change a lot over the next 20 years.I think more people will be living in

even bigger cities than today.Fewer people will be living in the countryside.Pollution will be the most serious global problems.

-----Li Ling, Beijing We’ll be doing all our shopping online.I think shops are going to disappear and they will be

replaced(代替) by online shopping malls.The process(过程)has already started with some city supermarkets taking online orders. We’ll be able to buy anything,even buildings.

----Sharon, Sydney

I’m sure we won’t be driving cars or personal planes.I think it’s more likely that we’ll be

walking and riding bikes more.Oil (石油)is going to run ou(t

用尽) and cars are going to become

too expensive to use.Also,air pollution will be the biggest problem in cities so we’ll have to find other clean ways of transport.The railways will develop and there will be a lot more very fast trains.

1.As Li Ling,  will be the most serious problem.

A. People    B. Air pollution    C. Pollution    D. Oil

2.According to the passage, what’s the meaning of the underline word disappear?

A. 消失    B. 出现    C. 提高    D. 流行的

3.What will happen if there is no oil?

A. We will have to find other clean ways of transport.

B. There won’t be more fast trains

C. We will drive personal planes

D. Cars are going to become cheap to use

4.According to the four students, which is ture?

A. Rose thinks shops are going to disappear.

B. We will walk and ride bikes less

C. Students will spend less time online at home.

D. We will be able to buy anything on line at home

5.Which is the best title for the article?

A. The most serious problems in the future

B. Air pollution will be a major problem in cities

C. How different will things be in 20 years?

D. On-line shops will be more popular.

 

1.C 2.A 3.A 4.D 5.C 【解析】本文是几位读者认为20年后的生活和现在的不同。 1.C 细节理解题。根据Pollution will be the most serious global problems.-----Li Ling, Beijing 可知李玲认为污染将是最严重的问题,故选C。 2.A 词义猜测题。根据they will be replaced(代替) by online shopping malls.可知他们将被网上购物代替,因此它们会消失,故选A。 3.A 细节理解题。根据Also,air pollution will be the biggest problem in cities so we’ll have to find other clean ways of transport.可知如果没有石油,我们将不得不找其他清洁的交通方式,故选A。 4.D 细节理解题。根据We’ll be doing all our shopping online.可知我们将能在家在网上购物,故选D。 5.C 标题归纳题。根据How Different Will Things Be 20 Years From Now?可知本文主要介绍了20年后的生活的,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

It was a Monday morning. As the teacher walked into the classroom, he heard a low voice (低声), "Here's the teacher. I'm sure this boring fellow (家伙) is going to talk about how to use commas (逗号)." It was a boy's voice and the teacher knew who he was.

However, the teacher didn't get angry. He said nothing about it, but really began to talk about how to use commas And then he wrote the following sentence on the blackboard, "Nick says the teacher is a boring fellow."

The class laughed and Nick's face turned red. "Now," said the teacher, "I'll tell you the importance of commas." He put two commas in the sentence and then read, "Nick, says the teacher, is a boring fellow."

The whole class laughed again. Nick felt very surprised first, then his face much redder.

Finally he couldn't help (情不自禁) laughing with the other students, too.

1.What subject did the teacher teach the students?

A. math    B. English    C. music    D. history

2.What kind of boy was Nick like?

A. naughty    B. healthy    C. tall    D. good

3.I think Nick liked to have  lessons.

A. boring    B. singing    C. no    D. interesting

4."Nick says the teacher is a boring fellow." is  "Nick says the teacher, is a boring fellow."

A. the same as    B. as similar as    C. quite different from    D. the similar to

5.What do you think of the teacher? He is very  .

A. boring    B. serious    C. bad    D. funny

 

查看答案

Cathy is 1.53 meters tall, but she is 160 pounds (磅). So she decides to lose weight from now on. She makes

a plan for losing weight and puts it on the wall.

Exercise

1.Run for 30 minutes every morning.

2.Swim in the club twice a week.

3.Go to work on foot instead of by bus every day.

4.Take a walk after supper every day.

Food

1.Have only a glass of milk and an egg for breakfast every morning.

2.Just  have  fruit  for  supper  three  times  a week.

3.Eat  more  vegetables  and  less  meat  for dinner.

4.Never eat junk food.

5.Drink at least eight cups of water every day.

1.Cathy plans to run  for every day.

A. twenty minutes    B. thirty minutes    C. an hour    D. forty minutes

2.Cathy plans to go swimming

A. every month    B. once a week    C. every day    D. twice a week

3.We can infer that Cathy probably goes to work  before she goes to the doctor.

A. on foot    B. by bike    C. by bus    D. by car

4.Cathy wants to have  for dinner.

A. some rice and milk

B. more vegetables and less meat

C. fruit, vegetables and meat

D. a glass of milk and an egg

5.According to the passage, which is NOT true?

A. Cathy eats junk food three times a week.

B. Take a walk after dinner every day.

C. She has fruit for dinner three times a week.

D. Drink at least eight cups of water every day.

 

查看答案

What is your favorite color? Do you like yellow, orange, or red? If you do, you must be an active person who enjoys life.Do you like blue? Then you are probably quiet, shy, and would rather follow than lead.

Colors do influence our moods. A yellow room makes most people feel more cheerful and more relaxed than a dark green one; and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day. On the other hand, black is depressing. There was a black bridge over the Thames River, near London. The number of people who killed themselves on that bridge used to be larger than on any other bridge in the area until it was repainted green.

Light and bright colors make people not only happier but also more active.In the factory,

the workers will work better, harder, and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black.

1.An active person may like  .

A. yellow, orange or red    B. yellow, black or red

C. orange, blue or black    D. orange, blue or white

2.Most people feel more  in the yellow room than in the dark green one.

A. Tired    B. Bored    C. Cheerful and relaxed    D. Nervous

3.Why did more people probably kill themselves on the black bridge than on any other bridge?

A. Because the bridge is too crowded.

B. Because people didn’t like the bridge.

C. Because the color of the bridge was depressing.

D. Because the color of the bridge was black.

4.In the factory, when the machines are painted orange, the workers will work  .

A. worse    B. better and harder    C. more slowly    D. better

5.Which could be the best title for the passage?

A. Your Favorite Color    B. The Secret of Color

C. The Color of a Bridge    D. Different Kinds of Colors

 

查看答案

When we go to the top of the mountains.  We were very tired,  we felt happy.

A. Although; but    B. Although; /    C. / ; though    D. Thought; /

 

查看答案

   cheese do we need?

A. How many    B. How long    C. How often    D. How much

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.