满分5 > 初中英语试题 >

I am Sara. I'm at a supermarket (超市) wit...

I am Sara. I'm at a supermarket (超市) with my sister Claire. Claire and I like buying things at the supermarket, but my parents don't. They like buying things at small stores.

Let me see ... First, we need to buy some fruits. We don't have apples or bananas at home. I like apples and Claire likes bananas. Then we need to buy some milk. For breakfast I like having bread, milk and some fruits. Milk is very good for us. Claire doesn't like milk at breakfast, but she likes yogurt (酸奶). We won't buy yogurt today, because we have a lot at home. We need to buy some carrots and tomatoes, too. Carrots are Mom's and my favorite food, but Claire and Dad don't like them. They like tomatoes. Chicken is on our shopping list (购物清单), too. Dad likes chicken at dinner. That's his favorite food.

根据材料内容选择最佳答案。

1.Where is Sara?

A. At home.    B. At school.    C. At a small store.    D. At a supermarket.

2.What fruits does Sara need to buy?

A. Apples and pears.    B. Bananas and apples.

C. Pears and strawberries.    D. Strawberries and bananas.

3.Who likes yogurt at breakfast?

A. Sara.    B. Sara's sister.    C. Sara's dad.    D. Sara's mom.

4.Sara's dad doesn't like ______.

A. carrots    B. chicken    C. tomatoes    D. milk

5.下列哪项陈述是正确的?

A. Sara's parents like going to the supermarket.    B. Yogurt is on Sara's shopping list.

C. Chicken is Sara's favorite food.    D. Sara's mother likes carrots.

 

1.D 2.B 3.B 4.A 5.D 【解析】本文叙述了Sara和她的姐姐Claire在超市里买东西,她们买了苹果和香蕉,胡萝卜、西红柿和鸡肉,短文给出了她们一家人都喜欢什么食物。 1.细节理解题。根据I am Sara. I'm at a supermarket (超市) with my sister Claire.可知,Sara在超市。故选D。 2.细节理解题。根据We don't have apples or bananas at home. I like apples and Claire likes bananas.可知,Sara需要买苹果和香蕉。故选B。 3.细节理解题。根据I am Sara. I'm at a supermarket (超市) with my sister Claire.Claire doesn't like milk at breakfast, but she likes yogurt (酸奶).可知,Sara的姐姐喜欢早饭的时候喝酸奶。故选B。 4.细节理解题。根据Carrots are Mom's and my favorite food, but Claire and Dad don't like them.可知,爸爸不喜欢胡萝卜。故选A。 5.细节理解题。根据Carrots are Mom's and my favorite food可知,她妈妈喜欢胡萝卜。故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Hello!I'm Lucy.I'm an English girl.Now I'm in Beijing with ______ parents.Today is Sunday.I ______ to Mingren Clothes Store.Wow!I see lots of ______ clothes in it.They have sweaters at a good ______.They have some bags ______ sports.They have hats ______ red,black and yellow.The brown ______ are on sale.They ______ only 15 dollars.I think they are cheap (便宜的),so I ______ a small one for myself and a large one for my ______

1.A. your    B. my    C. his    D. their

2.A. come    B. see    C. help    D. play

3.A. long    B. short    C. nice    D. small

4.A. color    B. name    C. Photo    D. price

5.A. for    B. under    C. with    D. of

6.A. at    B. in    C. on    D. About

7.A. skirts    B. shirt    C. hat    D. sock

8.A. does    B. do    C. is    D. are

9.A. bring    B. look    C. buy    D. sell

10.A. father    B. mother    C. brother    D. grandfather

 

查看答案

She has a pair of new shoes.  yellow and blue.

A. It’s    B. These are

C. Those are    D. They’re

 

查看答案

  is that T-shirt?

—It’s $9.

A. What color    B. How many

C. What price    D. How much

 

查看答案

—I don’t like this hat.It’s too big.

— Well,here is a   one for you.

A. small    B. short

C. long    D. tidy

 

查看答案

--- Can I help you?

---________.

A. Thank you    B. Yes, please. I want a pen

C. You’re welcome    D. I’m sorry

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.