满分5 > 初中英语试题 >

根据短文内容,从短文后的选项中,选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选...

根据短文内容,从短文后的选项中,选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Do you know Susan?She is my cousin and also my classmate.1. I know a lot about her.Susan is very healthy,because she does sports every day and she has good eating habits.2.Then she dresses herself and usually runs or skips(跳绳) for an hour.3.She doesn't eat popcorn,either.Well,what does Susan eat?4.

At school,Susan does well in all her subjects,especially in English.All the teachers and classmates like her very much.5.Then in the evening,she goes to bed early.As her cousin,I must learn from her.

 

 

1.D 2.A 3.G 4.E 5.C 【解析】这篇短文中作者给我们介绍了她的表妹Susan,他们也是同班同学。Susan有非常好的生活习惯,功课也很好,老师和同学们都很喜欢她。 1.句意:我们两个都在7年级3班。根据上句话She is my cousin and also my classmates可知,Susan是我的同学,所以这里应告诉我们他们所在的班级。故选D。 2.句意:Susan每天早上6点半起床。根据下句话Then she dresses herself可知,先起床,然后再穿衣服,故选A。 3.句意:她从来不吃像汉堡包或冰淇淋那样的垃圾食品。上文说she has good habits她有很好的习惯;下句话提到She doesn’t eat popcorn, either,也不吃…,所以这句话应先说不吃…。故应选G。 4.句意:她喜欢吃米饭、蔬菜和水果。根据上句话what does Susan eat可知,上面问到了Susan吃什么,这里应回答这个问题。故应选E。 5.句意:放学后,当她回到家的时候,先做家庭作业。根据下句话Then in the evening…可知,这里说的应该是她上床睡觉之前做的事,回到家之后,应先做家庭作业。故应选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Jane Browning works in a busy hospital (医院) in Boston, USA. On weekdays, she usually gets up at six o’clock in the morning and has a shower. Then she goes to work at seven o’clock.

Her husband (丈夫), David usually gets up at seven o’clock. He is a science teacher. They have one son. His name is Andy. Andy is thirteen. He goes to school at seven thirty in the morning with his father.

After Jane gets to the hospital, she talks to her patients and asks how they are. Then she meets the new patients. At about one o’clock in the afternoon she has lunch.

Usually Jane gets home at six o’clock in the evening and she is very tired (疲倦的). But she loves her job, because she likes helping people.

1.When does Jane go to work every day?

A. At 6:00 a.m.

B. At 6:30 a.m.

C. At 7:00 a.m.

D. At 7:30 a.m.

2.What subject does David teach?

A. Science.

B. Math.

C. English.

D. Art.

3.What does the underlined word “patients” mean in Chinese?

A. 顾客

B. 病人

C. 游客

D. 演员

4.Why does Jane love her job?

A. Because it is relaxing.

B. Because she can help people.

C. Because it helps her make friends.

D. Because she doesn’t need to get up early.

5.Which of the following is TRUE?

A. Jane’s son is 12.

B. Jane usually has no lunch.

C. Jane’s husband goes to work at      7:00 a.m.

D. Jane usually comes back from work at 6:00 p.m.

 

查看答案

Eric is an American boy.He is in Shanghai with his parents now.They work in Shanghai,and Eric studies Chinese and kung fu(功夫) in Shanghai.

He is in No.10 Middle School.He gets up early and exercises for half an hour every day.He is never late for school.He studies hard.He can read and write English well.He often helps us with our English,and we often help him with his Chinese.He practices Chinese kung fu after school in a club.Sometimes he helps his mother clean the rooms on weekends.

He likes Chinese foods very much.He says lots of Chinese foods taste good.He has many friends here.He is friendly to us and we like to play with him.

1.Eric is from America.

2.Eric exercises for thirty minutes every day.

3.Eric never helps us with English.

4.Eric sometimes cleans the rooms on weekends.

5.Eric thinks all of Chinese foods taste good.

 

查看答案

My friend Peter is a soccer player.He ______thirteen years old.He usually ______ up at six thirty.He has breakfast at seven o'clock.He ______ to school at seven thirty.At twelve o'clock,he ______ a big lunch at home.After lunch,he reads ______ interesting story.Then he gets ______ and goes to school.Peter and his friends usually play soccer at four thirty.They play ______ an hour.He has dinner at about six o'clock in the afternoon.After dinner,he ______ the guitar.Then he watches the news on TV.He does his homework ______ seven thirty to nine o'clock.He usually ______ a shower at nine thirty every day.He usually goes to bed at ten o'clock.

1.A. does    B. is    C. do    D. are

2.A. goes    B. does    C. get    D. gets

3.A. gets    B. has    C. go    D. plays

4.A. have    B. eats    C. eat    D. start

5.A. an    B. a    C. some    D. a little

6.A. dress    B. dressed    C. on    D. to wear

7.A. in    B. for    C. at    D. to

8.A. plays    B. loves    C. makes    D. takes

9.A. at    B. before    C. from    D. after

10.A. have    B. take    C. takes    D. goes

 

查看答案

(曲靖必做)—________?

—At eight o'clock.

A. What time do you watch TV    B. Do you like watching TV

C. Why do you like watching TV    D. Where's your TV

 

查看答案

(曲靖必做)Here are your brother's clothes.Go and help him ________ quickly.

A. clean the room    B. get dressed    C. take a shower    D. do his homework

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.