满分5 > 初中英语试题 >

短文填词 The accident happened early this mo...

短文填词

The accident happened early this morning. I was waiting for the bus when it happened. A young woman was driving a red car very f1.. While she was driving, she was talking over her mobile p2.. At that moment, a man was driving an orange truck along North Street very slowly. While he was driving, he was drinking a bottle of water and 3.()something. When they got to the4.(十字路口), the woman in the red car didn’t s 5. at the traffic lights. As a result, the car.6. (撞上)the truck. Both the woman and the man were very 7.[‘ægri] and they shouted at each other. Soon the police came.  8.(lucky), they were not badly hurt. And they each got a fine for b9. the traffic rules.

 

1.fast 2.phone 3.eating 4.crossing 5.stop 6.hit 7.angry 8.Luckily 9.breaking 【解析】本文记叙了一起交通事故发生的过程。 1.句意:一位妇女正在开一辆红色的车开的很快。快的用fast。故答案为fast。 2.本题考查mobile phone(移动电话)。故答案为phone。 3.吃是eat,根据前面的was drinking可知,本题用eating。故答案为eating。 4.十字路口用crossing。故答案为crossing。 5.句意:红色车里的妇女在红绿灯前没有停车。故答案为stop。 6.撞上用hit,本文是叙述过去发生的事请,故用一般过去时,hit的过去式是hit。故答案为hit。 7.根据音标,此题是形容词angry(生气的)。故答案为angry。 8.单独成句,应用lucky的副词luckily。故答案为Luckily。 9.本题考查break the traffic rules(违反交通规则),因为做介词for的宾语,故动词用动名词形式。故答案为breaking。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

情景交际

1.你告诉朋友你迫不及待想去看那部电影,你可以这样说:

________________________________________________________________

2.你向朋友吐槽:这儿的食物没有家里的可口,你可以这样说:

________________________________________________________________

3.你是一个消防员,你告诉大家:假如有火灾,要拨119.

________________________________________________________________

4.你想要邀请朋友跟你一起去英语角练习英语,可以这样问:

________________________________________________________________

5.你想问司机从家打的去火车站需要多长时间,可以这样问:

________________________________________________________________

 

查看答案

第二节翻译句子

1.知道怎么做急救是很有必要的。

It’s necessary _________ ___________ how_______ _____first aid.

2.骑车人必须注意他们身边的交通情况。

The cyclists  must ________ ___________ ___________the traffic around them.

3.虽然他们再也不能一起学习,但是他们仍然是好朋友。

_______ they _____ _______  _________ study together, they were still good friends.

4.由于一场交通事故,我哥哥失去了他的右腿。

________  _______ a traffic accidents, my elder brother ______ his right leg.

 

查看答案

阅读短文,根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。

Lang Lang is only 27 years old, but has already been called "the most popular pianist on the planet" by American television network CNN.

Like every successful person, Lang went through years of hard and lonely practice before making his name. 1. With great talent (天赋), he won his first competition at the age of five.2. When he was nine, Lang went to learn music in Beijing. 3. But Lang got fired (开除) by the piano teacher six months later. 4. Hearing about his son's failure, Lang's father was so angry that he told Lang to jump off a building!

5. His big break came at age 17, when he gained worldwide fame at "Gala of the Century", a well-known concert in Chicago, the US. Lang said it was his true love of music and piano that made him keep working.However, Lang didn't jump, and pressure (压力) soon changed to power.

A.however, Lang didn’t jump, and pressure(压力)soon changed to power.

B. Lang's father pushed little Lang very hard to succeed.

C. It totally destroyed (毁灭) his piano dream.

D. He began to take piano lessons at the age of 3.

E. His father even gave up his job and moved to Beijing with his son.

 

查看答案

Little Tommy was doing very badly in math. His parents had tried everything -- tutors, cards, special learning centers -- in short, everything they could think of. Finally they took Tommy to a catholic(天主教的) school.

After the first day, little Tommy came home with a very serious look on his face. He didn't kiss his mother hello. Instead, he went straight to his room and started studying. Books and paper were spread(铺开)out all over the room and little Tommy was hard at work. His mother was surprised. She called him down to dinner and as soon as he finished eating, he went back hitting the books as hard as before. This went on for some time, day after day while the mother tried to understand what was happening.

Finally, little Tommy brought home his report card. He quietly put it on the table and went up to his room and hit the books. His mother looked at it and to her surprise, little Tommy got an A in math. She could no longer hold her curiosity(好奇心). She went to his room and asked, "son, what was it? Was it the nuns(修女)?"

Little Tommy looked at her and shook his head(摇动), "No."

"Well then," she asked again. "What was it?"

Little Tommy looked at her and said, "Well, on the first day of school, when I saw that man nailed() to the plus sign(加号), I knew they weren't joking."

1.. Why did Tommy's parents send him to a catholic school?

A. Because he could eat well there.

B. Because he could learn more about nuns.

C. Because his parents wanted him to do better in his math

D. Because his parents didn't want him to learn math any more.

2.Tommy's mother felt surprised that his son _____.

A. was still the same

B. ate so much at dinner

C. kissed her hello after school

D. worked so hard but said too little

3..The word"curious" means “_____” in Chinese.

A. 好奇的    B. 讨厌的    C. 可怕的    D. 爱挑剔的

4.The last sentence in the passage shows that ______.

A. Tommy felt sorry for the man

B. Tommy didn't like the plus sign

C. Tommy was afraid of being nailed

D. Tommy liked playing jokes on others

5.From the passage,we can infer (推断)that____

A. Teachers should be strict with their students

B. Mistaking might do good sometimes

C. Nuns are good at helping children with their mat.

D. A catholic school is much better than other ones.

 

查看答案

Jess really felt very happy. When he arrived at his seat in the classroom that morning, he found an invitation(请柬)on his desk. It was from some of his classmates asking him to join their camping trip. This was the first time he was asked to join in an out-of-school activity. Why were they asking him now? Nobody seemed to like him. In fact, he had been so lonely (孤独) that he drowned his feeling with food. As a result, he had put on a lot of weight, and this gave the children something more to make fun of him.

Cindy, who was standing near Jess when he read the invitation, went out quickly to tell the others that the trick had worked. Everyone was happy that Jess thought that was true. But there was no camping trip. The whole thing was made up.

At first, Cindy thought it was fun. But later, when Jess told her that he was going to buy a sleeping bag with his pocket money, Cindy had a second idea. She knew that Jess’s family had little money, and she hated to see him spend his pocket money on something he would never use. Cindy also hated to tell Jess the truth (真相). Her close friends would be unhappy with her.

What could she do now?

1.The sentence “....... he drowned his feeling with food”means_____

A. he eat a lot to make himself feel less lonely

B. He asked for a lot of food to his classmates

C. He brought his food to his classmates

D. He had a lot of food to put on weight

2.What would happen if Cindy told Jess the truth?

A. Jess would go on the camping trip himself

B. Jess’s family would be unhappy with Cindy.

C. Cindy might have trouble with her friends.

D. Jess would be grateful to his classmates.

3..If Jess really bought a sleeping bag, _________.

A. everyone else would also buy one

B. He would have it for no use

C. Cindy would pay for it

D. it would be the best in the class

4.From the story we know _________.

A. everybody would go camping in the class

B. Jess had no friends in the class

C. everybody liked Jess in his class

D. Jess joined in many out-of-school activities

5.Which is the best title for this passage?

A. Jess and His School

B. Jess and His Friends

C. An Invitation for Jess

D. Jess and His Camping trip

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.