满分5 > 初中英语试题 >

任务型阅读: Kangaroos live in Australia. They...

任务型阅读

Kangaroos live in Australia. They can’t run and they can’t walk, but they can jump more than nine metres at a time. They can jump very fast, thirty kilometers per hour. Baby kangaroos are very small. They are only three centimeters long. They can’t jump or see. A baby kangaroo is always in its mother’s pouch(育儿袋)for the first six months. They can see when they are already nine weeks old. And they can jump when they grow up to eight months old

根据短文内容回答问题

1.Can kangaroos run and walk?

______________________________

2.How far can a kangaroo jump at a time?

______________________________

3.How fast can kangaroos jump?

______________________________

4.Where do baby kangaroos stay?

______________________________

5.How long does it take a kangaroo to learn to jump?

______________________________

 

1.No, they can’t. 2.More than nine metres. 3.Thirty kilometers per hour. 4.In their mothers’ pouch. 5.Eight months. 【解析】本文主要介绍袋鼠。袋鼠生活在澳大利亚。他们不会跑,也不会走路,但他们一次能跳超过九米。它们能跳得很快,每小时三十公里。袋鼠宝宝很小。它们只有三厘米长。他们不会跳也看不见东西。小袋鼠总是在母亲的育儿袋里呆上六个月。当他们已经九个星期大了的时候,他们能看到东西。而且它们在八个月大的时候就会跳。 1.题意:袋鼠会跑和走吗?根据第二句They can’t run and they can’t walk, but they can jump more than nine metres at a time.(他们不会跑,也不会走路,但他们一次能跳超过九米。)可知答案是No, they can’t. 2.题意:袋鼠一次能跳多远?根据第二句They can’t run and they can’t walk, but they can jump more than nine metres at a time.(他们不会跑,也不会走路,但他们一次能跳超过九米。)可知答案是More than nine metres. 3.题意:袋鼠跳得有多快?根据第三句They can jump very fast, thirty kilometers per hour.(它们能跳得很快,每小时三十公里。)可知答案是Thirty kilometers per hour. 4.题意:袋鼠宝宝住在哪里?根据第7句A baby kangaroo is always in its mother’s pouch(育儿袋)for the first six months.(小袋鼠总是在母亲的育儿袋里呆上六个月。)可知答案是In their mothers’ pouch. 5.题意:袋鼠学跳要多长时间?根据最后一句And they can jump when they grow up to eight months old(而且当它们八个月大的时候他们就会跳。)
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

_______animals are in danger and there will be _______space for them if we do nothing for them.

A. More and more; less and less    B. Less and less; more and more

C. Fewer and fewer; more and more    D. More and more; more and more

 

查看答案

        fit, she eats little every day.

A. Keep        B. Keeping     C. Keeps        D. In order to keep

 

查看答案

—What do you think of the hotel?

—It's great! It can provide us______ hot water even at night. And it can also provide food _____us any time.

A. for, for    B. with, with    C. with, for    D. for, with

 

查看答案

Yancheng Nature Reserve is home ________different kinds of plants and birds.

A. of    B. to    C. from    D. about

 

查看答案

About seventy percent of our earth _______ by water.

A. is covering    B. is covered

C. are covered    D. are covering

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.