满分5 > 初中英语试题 >

The Simpsons are the most popular family...

The Simpsons are the most popular family in the world. Every week, many people all over the world stay at home to watch them on TV.

This is a cartoon family of five people: all of them have bad-looking yellow faces and big white eyes. The parents are Marge and Homer, Marge has blue hair. She loves her hair very much. She is always very kind to her family.

Homer works in a factory and spends all his free time watching TV and eating donuts(炸面圈). He always eats with his mouth open and he is too fat.

Bart is the oldest child. He always gets bad grades. He doesn’t like to do his homework and often makes his parents angry. He likes playing tricks(恶作刷) on his sister, Lisa. Lisa is a little younger than Bart and is always top of the class at school. She is the smartest person in the family. Maggie is the youngest child. She can’t talk or walk and she’s always silent. She can only say one word: "Daddy".

The Simpsons started in 1989 and it’s still very popular now. People of all ages like it because the Simpsons are like a real family. They aren’t perfect or beautiful like a lot of families on TV.

1.What can we know about Bart according to the passage?

A.He is quite a smart boy.

B.He is the youngest in his family.

C.He doesn’t work hard at his study.

D.He likes to play tricks on his sister Maggie.

2.What does the underlined word "silent" mean?

A.Outgoing. B.Serious. C.Quiet. D.Strict.

3.What might the writer think of the Simpsons?

A.Boring. B.Successful. C.Terrible. D.Perfect.

 

1.C 2.C 3.B 【解析】 本文是人物故事类阅读。文章介绍了电视卡通人物辛普森斯一家。主要介绍他们的长相,以及各个家庭成员的爱好和特点等。 1.细节理解题。根据第四段“Bart is the oldest child. He always gets bad grades. He doesn't like to do his homework and often makes his parents angry.”可知,Bart总是成绩不好,不喜欢做作业。故选C。 2.词义猜测题。outgoing外向的;serious严肃的;严重的;quiet安静的;strict严格的。根据“Maggie is the youngest child. She can't talk or walk and she’s always silent.” Maggie是最小的孩子,她不会说话,可推测她总是很安静。故选C。 3.推理判断题。boring无聊的;successful成功的;terrible糟糕的;perfect完美的。根据最后一段“The Simpsons started in 1989 and it's still very popular now.”可知,辛普森斯一家从开始到现在一直非常受欢迎,所以作者认为他们是成功的,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

请阅读下面短文,根据短文内容从每小题所给的ABCD四个选项中选出最佳选项。

 

A

UK TRAINS

CLASS                    TICKET TYPE                PASSENGER TYPE(乘客类型)

STD                        RETURN                    ADULT

DATE VALID(有效曰期)                                TICKET NUMBER

18 OCTOBER 2019                                    124466 9001273

FROM                                                PRICE

OXFORD (OXF) ##                                    22.50

TO

LONDON (all stations)##

 

 

1.When can the owner use the ticket?

A.On 8th October 2019. B.On 18th October 2019.

C.On 18th November 2019. D.On 28th October 2019.

2.The owner can use this ticket to take the train from _________to _______.

A.Oxford; London B.London; Paris

C.Oxford; Hong Kong D.London; Hong Kong

3.What can’t we know from the ticket?

A.The ticket type. B.The price of the ticket.

C.The owner’s name. D.The ticket number.

 

查看答案

    Work is helpful to health. Scientists find that the hard-working people live longer than those who have no _______. Studies show that the jobless are in better health than job-holders. Career(职业)women are healthier than _______.

_______ is work good for health? It is because work _______ people busy, away from loneliness (孤独). Researchers show that people feel unhappy and worried when they have _______ to do. Instead, the happiest people are those who are busy. Those who are successful feel they are _______ when they are working hard. They work as a bridge _______dream and reality(现实), so they have energy(精力) every day. By work, people get to know each other. By taking part in all kinds of activities, they find friendship and warmth. This is helpful to health. Losing your job_______ losing everything. It will make people sick. Even taking medicine won't help.

Besides, work brings people success. Work makes one feel his value and status(地位)in society. When a _______ finishes his writing or a doctor successfully operates on(对……动手术)a patient or a teacher sees his students grow, they are very happy.

All in all, the studies tell us that the __________ you work, the happier and healthier you will be.

1.A.money B.jobs C.homework D.friends

2.A.housewives B.workers C.drivers D.cleaners

3.A.What B.When C.Which D.Why

4.A.keeps B.tries C.seems D.cares

5.A.something B.anything C.nothing D.everything

6.A.the happiest B.the luckiest C.the most worried D.the healthiest

7.A.through B.between C.during D.with

8.A.thinks B.means C.stands D.minds

9.A.cook B.pilot C.pianist D.writer

10.A.less B.fewer C.more D.lower

 

查看答案

Tina,don’t eat too much chocolate(巧克力).It’s bad for your_________.

A.dream B.teeth C.head D.job

 

查看答案

Wu Hui, a takeaway rider for Meituan-Dianping helped a lot of people_____ during the outbreak of coronavirus in Wuhan.  .

A.in need B.in trouble C.in danger D.in secret

 

查看答案

For the health and________ of all tourists, the ticket sales of Wugong Mountain are suspended(暂停) immediately.

A.safe B.safety C.happiness D.wealth

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.