满分5 > 初中英语试题 >

“Billy, one, two, three, get up! It is 2...

    “Billy, one, two, three, get up! It is 25th February, 2099, seven o'clock. It's time to get up and go to school.” says the clock-robot in a loud voice. Then the clothing robot dresses Billy quickly. Next the kitchen-robot gives Billy some bread and eggs. Billy doesn't like them, and the kitchen-robot gives him a hamburger. After eating the hamburger, Billy goes to school. When he gets out of the house with his schoolbag, he sees a car-robot waiting for him. “Hello I will drive you to school. Your name is Billy, isn't it?” asks the car. “Right,” Billy answers “Now would you please show me your school ID card?” says the car. Billy shows it his school ID card. “Get in, please.” Billy gets in it. Then the car goes on. “I will check your homework today. Please take it out.” Billy does as what the car-robot says. When they get to school, the car says to Billy, “See you tomorrow, Billy. Good luck!”

1.The ______ dresses Billy every morning.

A.clock-robot B.car-robot C.kitchen-robot D.clothing-robot

2.Before getting in the car, Billy shows his ______ to the car-robot.

A.homework B.ticket C.school ID card D.schoolbag

3.According to the passage, which of the following statements is TRUE in 2099?

A.Children won't need to do their homework. B.There will be all kinds of robots.

C.Robots cannot drive cars for people. D.People won't eat anything for breakfast.

 

1.D 2.C 3.B 【解析】 本文讲述了在2099年,有很多种机器人,时钟机器人叫醒人们;服装机器人给人们穿衣服;厨房机器人给人们做饭;汽车机器人给人开车等。 1.细节理解题。根据“Then the clothing robot dresses Billy quickly. ”可知服装机器人很快地给比利穿衣服,故选D。 2.细节理解题。根据“Now would you please show me your school ID card”可知出示学生证,故选C。 3.推理判断题。文章中没有提及有机器人给学生写作业,所以选项A错误;根据“ the clock-robot,the clothing robo,the kitchen-robot,a car-robot”可知有好多种机器人,所以选项B正确;根据“he sees a car-robot waiting for him.”可知有机器人为人开车,所以选项C错误;根据“Next the kitchen-robot gives Billy some bread and eggs. Billy doesn't like them, and the kitchen-robot gives him a hamburger. ”可知人们是需要吃东西的,所以选项D错误,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Every school has its own(自己的) rules. In some schools in Asia(亚洲), students_______smoke(吸烟) or talk loudly. In some schools in America, each child must look after their_______well. They should cover the books. But one_______is very popular around the world: students have to wear_______on weekdays, but many students don’t like to wear the school uniforms_______they think the uniforms are the most ugly clothes in the world, but schools don’t let their students wear_______own clothes at school. Some students_______beautiful pictures or their favorite stars on their uniforms, because they don’t want to wear the_______clothes. What do you think_______it? Do you________your school uniform?

1.A.can’t B.don’t C.needn’t D.aren’t

2.A.school B.books C.parents D.family

3.A.school B.class C.rule D.uniform

4.A.shirts B.skirts C.uniforms D.sweaters

5.A.because B.if C.when D.before

6.A.their B.they C.them D.themselves

7.A.read B.write C.draw D.take

8.A.good B.same C.cheap D.new

9.A.for B.on C.with D.of

10.A.like B.make C.wash D.take

 

查看答案

Please be quiet in the library! Look at the sign. It says, “No ________”.

A.Sleeping B.Swimming C.Reading D.Talking

 

查看答案

________ when the light is red.

A.Stop B.Don't stop C.To stop D.Stops

 

查看答案

— ________ does it take you to get to school?

— For about half an hour.

A.How far B.What time C.How long D.How much

 

查看答案

—It’s World Reading Day.

—Yeah. Look, many students _________.

A.reads books

B.read books.

C.are reading books.

D.is reading books.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.