满分5 > 初中英语试题 >

NOTICES CHESS Are you interested in che...

 

NOTICES

CHESS

Are you interested in chess?

Teacher: Mr.Green&Mr.Smith

Time: 9:00-11:00

Place: G&S Chess club,51 Green Street

Age: 5-8 years old

Price: for free

DANCE&MUSIC

Would you like to be a dancer?

Teacher: Miss White

Time: 18:00-20:30 (every day except Sunday)

Place: Miss White’s Dance club,18 Market Street

Age: All ages are welcome!

Price: $20 each class

SWEET FOOD

Do you enjoy making cakes?

Teacher: Mrs.Miller

Time: 14:00-17:00 every Sunday

Place: Lucky Kitchen, 32 Main Street

Age: All ages are welcome!

Price: $10 each class

$5 for ingredients each class

 

 

 

1.How long does a dance class take?

A.Two hours. B.Two and a half hours. C.Three hours.

2.If Mary has 4 dance classes and 3 sweet food classes, how much will she pay?

A.$95. B.$110. C.$125.

3.What class can a middle school student Lily not have?

A.The chess class. B.The dance class. C.The sweet food class.

4.Where can people learn to make cakes?

A.On 51 Green Street. B.At Lucky Kitchen. C.At Miss White’s club.

5.Which of the following is TRUE?

A.Ingredients are free for people at Lucky Kitchen.

B.People can take the dance class at Miss White’s Dance club every day.

C.David is 6 years old, he can learn to play chess in G&S Chess club.

 

1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】 本文是一则广告,分别介绍了象棋俱乐部、舞蹈俱乐部和幸运厨房的地址、费用等。 1.细节理解题。根据表格中“18:00-20:30”可知,舞蹈课的时长是2.5小时。故选B。 2.细节理解题。根据表格中“Price: $20 each class”可知,一节舞蹈课20美元,4节课就是80美元;根据表格中“$10 each class;$5 for ingredients each class”可知,一节甜品课是10美元,另外每节课需要材料费5美元,所以一节课总费用是15美元,3节课就是45美元;80+45=125,所以玛丽需要支付125美元。故选C。 3.细节理解题。根据表格中“Age: 5-8 years old”可知,象棋课的年龄要求是5至8岁,而莉莉是中学生,年龄大于8岁,所以她不上象棋课。故选A。 4.细节理解题。根据表格中“Lucky Kitchen, 32 Main Street”可知,如果人们想学习如何制作蛋糕,可以去“幸运厨房”。故选B。 5.细节理解题。Ingredients are free for people at Lucky Kitchen.幸运厨房的食材是免费的。根据表格中“$5 for ingredients each class”可知,每节课食材收费5美元,食材没有免费,所以A项表述错误;People can take the dance class at Miss White’s Dance club every day.人们每天都可以去怀特小姐的舞蹈俱乐部上舞蹈课。根据表格中“18:00-20:30 (every day except Sunday)”可知,周日没有怀特小姐的舞蹈课,所以不是每天都可以去上舞蹈课,B项表述错误;David is 6 years old, he can learn to play chess in G&S Chess club.大卫今年6岁,他可以在 G& S国际象棋俱乐部学下棋。根据表格中“Age: 5-8 years old”可知,象棋俱乐部的年龄要求为5至8岁,6岁包含其中,所以大卫可以去学习象棋,所以C项表述正确。故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

阅读短文,根据短文内容判断句子正误。正确的涂A, 错误的涂B

Taking online classes is becoming increasingly popular. Do students like this way of studying? Different students have different opinions about it.

Lin Tao

I love taking online classes. They give me a lot more choices and freedom. We can choose to learn whatever we want. Also, we are able to study online whenever and wherever we want, which is very convenient.

Zhang Yu

I didn’t think taking online classes was a good way to study in the beginning. The whole learning process was not as organized as it was in the classroom. I even had a hard time planning my daily activities.Then I found planning ahead and creating a study schedule were very important. So I made a plan for my everyday study, and it helped me learn better online.

Yuan Ming

Online class is helpful. We might feel more focused on learning when we are alone in

front of a computer. What’s more, taking classes online also means we can have more

time to use a computer, so we can practice our computer skills in this way.

Li Yuan

I think the idea of taking online classes is crazy. We have to spend more time on computers and the radiation(辐射)from them could do harm to the human body, especially our eyes. Also, sitting in front of a computer for a long time without exercising can be harmful to our health.

 

 

 

1.Online classes are becoming increasingly popular, and every student in the passage has been used to this way of studying.

2.Lin Tao likes taking online classes because he can have more time to use computer.

3.In Zhang Yu’s opinion, a plan for daily study is useful for taking online classes.

4.There are four reasons why Yuan Ming thinks online class is helpful.

5.According to Li Yuan, it’s unhealthy for students to sit in front of a computer for a long without exercising.

 

查看答案

    Once upon a time, there lived a wise man. Everyone respected him. His son, however, was very___________and did nothing every day.

The wise man was worried about his son’s future. One day, he said to his son, “I want you to find some treasure. I have drawn a map to___________you.” Then he handed his son a bag. Inside the bag were clothes, some food, a little money and the___________.

The son set out on his long journey the next day. Along the way, he met a lot of people. He sometimes was_________by some with food and by some with a room to live in. However, he also came across robbers (强盗)who tried to rob him.

_________, after a long year, he reached the place where the treasure was. He spent two days looking and digging for the treasure, but found___________. He felt so disappointed. Then he went back to his home. On his way back, he learned to make meals and fix his own clothes _________.He also met the same people who had helped him_________. This time, he helped them in order to repay(报答)them.

When he reached home, he said___________ to his father for not finding the treasure. “There wasn’t any treasure in the very first place, my son.” the father answered____________, “But I think you have found your life’s true meaning.”

1.A.lazy B.busy C.hard-working

2.A.meet B.disappoint C.guide

3.A.key B.map C.knife

4.A.fooled B.praised C.helped

5.A.Finally B.Unluckily C.Suddenly

6.A.anything B.nothing C.everything

7.A.herself B.myself C.himself

8.A.before B.later C.now

9.A.thanks B.sorry C.goodbye

10.A.happily B.sadly C.angrily

 

查看答案

 

The Spring Equinox(春分)is the fourth of the 24 solar terms(节气). It is not only important in China, but also in many other___________around the world. It is a public holiday in Japan.In Iran, it is known as the Iranian New Year.

The Spring Equinox is the best time for people to_________. The adults can admire flowers and the children can fly kites in the open air. Besides, there are also activities that have been kept over centuries, such as balancing eggs.

Earth is supposed to be more balanced(平衡的)on this day. It’s usually_____________to balance an egg. But on the Spring Equinox, it is believed that there are some special forces that can help.

However, this isn’t true._________you are patient enough, you can actually balance an egg on its end any day of the year.

But balancing eggs is still an interesting_________for people on the Spring Equinox. Do you want to give it a try?

1.A.countries B.cities C.villages

2.A.stay at home B.go outside C.balance eggs

3.A.easy B.important C.difficult

4.A.If B.Whether C.Unless

5.A.change B.examination C.tradition

 

查看答案

根据对话内容,从方框中选出适当的选项补全对话。并将选项中的编号字母依次填本答题卡的相应位置。

A:Where do you want to go now, Julie?

B:Let’s see the elephants.

A:The elephants?1.

B:Oh, they are interesting.2.

A:Yes, but they are lazy, too. I’d like to see some other animals.

B:3.

A:Let’s see the pandas.They are kind of cute.

B:Oh, yeah.4.They are beautiful, but they’re also kind of shy. Where are they?

A:Over there.5.

A.Why do you like elephants?

B.So, where do you want to go?

C.They are not far from the koalas.

D.I love pandas, too.

E.And they are really smart.

 

查看答案

________ Mr. Zhong Nanshan is 84 years old, he still works very hard for all China people's health.

A.Because B.Unless C.Although

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.