满分5 > 初中英语试题 >

In 2015, US actress Brie Larson took hom...

    In 2015, US actress Brie Larson took home the Academy Award for Best Actress for her role in the movie Room. These days, the 29-year-old is standing her ground as a superhero.

Larson plays Carol Danvers, also known as Captain Marvel, in the movie of the same name. As a superhero, she has many superpowers, such as being able to fly as fast as light. The movie has become a huge success.

When Larson was offered the role, she didn’t accept it at the beginning. "I am not a person with much confidence. So, I needed a little bit of time to see if I can do it…" she said. Larson is no stranger to Hollywood, but it’s one thing to win an Oscar and another thing totally to star in a Marvel movie. She had no idea about playing a superhero. There would be lots of promotional (推广) interviews. Facing all of these, she decided to go out of comfort zone (舒适区). "I was gonna push myself to do things that I never thought I could do. I challenged myself." she said.

Larson trained for nine months. She learned kungfu, practiced weightlifting and so on. But the biggest challenge was that she had to work with a cat — an animal that she was afraid of. "I was sick the whole time, but I insisted to work with it by myself. I was fine."

Varity magazine spoke highly of her acting. By playing Captain Marvel, Larson discovered her own weaknesses and turned them into confidence. Even just watching her recent interviews, one can tell from her body language that she had found something she didn’t have much before.

Title: Becoming a hero

Brie Larson plays the role of Captain Marvel, who can fly at the 1. of light.

She 2. the role.

She wasn’t 3. how to play a superhero.

She didn’t get used to the promotional interviews.

She took on the challenges.

She made a decision not to 4. in her comfort zone.

She accepted a lot of training for 9 months.

She kept working with the cat.

She achieved great success.

Variety magazine spoke highly of her acting.

She became more 5..

 

 

 

 

1.speed 2.refused 3.sure/certain 4.remain/stay 5.confident 【解析】 本文描述2015年,美国女演员布丽拉尔森凭借在电影《房间》的角色获得奥斯卡最佳女主角奖。她也是《惊奇队长》中惊奇队长的扮演者,一开始她并不打算接受这个角色,但是,她决定走出自己的舒适区,学习了功夫举重等,并和她害怕的动物——猫一起出演。她得到了高度赞扬并且获得了更多的自信。 1.根据文章内容“As a superhero, she has many superpowers, such as being able to fly as fast as light.”可知,她可以和光飞的一样快,即她可以以光速飞行,故填speed。 2.根据文章内容“When Larson was offered the role, she didn’t accept it at the beginning.”可知,她一开始没有接受,即拒绝了,故填refused。 3.根据文章内容“She had no idea about playing a superhero.”可知,她不知道怎样扮演超级英雄,即不确定如何去演,故填sure/certain。 4.根据文章内容“she decided to go out of comfort zone”,可知,她决定走出她的舒适区,即她决定不待在她的舒适区,故填remain/stay。 5.根据文章内容“Varity magazine spoke highly of her acting. By playing Captain Marvel, Larson discovered her own weaknesses and turned them into confidence.”可知,她发现自己的弱点并把它们变为了自信心,即她变得更加自信,故填confident。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

We were all unhappy to learn that the picnic was _________(取消) because of the rain.

 

查看答案

Bad news travels fast. What he did a day ago was _________(扩散)throughout the whole country so quickly.

 

查看答案

The new house is far too expensive, though it is __________ (无疑地) very comfortable to live in.

 

查看答案

There is an old saying, “_________ (骄傲) goes before a fall.”

 

查看答案

After giving a talk at a high school, I was asked to pay a visit to a special student. An illness had kept the boy home, but he had expressed an interest in meeting me, and it would mean a great deal to him, so I agreed.    During the nine-mile drive to his home, I found out something about Matthew. He had muscular dystrophy (肌肉萎缩症).When he was born, the doctor told his parents that he would not live to see five, and then they were told he would not make it to ten. Now he was thirteen. He wanted to meet me because I was a gold-medal power lifter, and I knew about overcoming(克服)difficulties and going for my dreams.    I spent over an hour talking to Matthew. Never once did he complain or ask, “Why me? He spoke about winning and succeeding and going for his dreams. Clearly, he knew what he was talking about. He didn’t mention that his classmates had made fun of him because he was different. He just talked about his hopes for the future, and how one day he wanted to lift weight with me. When we finished talking, I pulled out the first gold medal I won and put it around his neck. I told him he was more of a winner and knew more about success and overcoming difficulties than I ever would. He looked at it for a moment, then took it off and handed it back to me. He said, “You are a champion. You won that medal. Someday when I get to the Olympics and win my own medal, I will show it to you.”    Last summer I received a letter from Matthew’s parents telling me that Matthew had passed away. They wanted me to have a letter he had written to me a few days before:Dear Rick,    My mum said I should send you a thank-you letter for the picture you sent me. I also want to let you know that the doctors tell me that I don’t have long to live any more, but I still smile as much as I can. I told you someday that I was going to the Olympics and win a gold medal, but I know now I will never get to do that. However, I know I’m a champion, and God knows that too. When I get to Heaven, God will give me my medal and when you get there, I will show it to you. Thank you for loving me.                                                                  Your friend,                                                                   Matthew

1.The underlined part in Paragraph 3 “Why me?” probably means         .

A. Why do you come to see me?    B. Why do I have to stay at home?

C. Why does the disease fall on me?    D. Why give a gold medal to me?

2.Which of the following is NOT true according to the passage?

A. Matthew knew clearly about his illness.

B. Matthew once got his own gold medal.

C. Matthew thanked Rick for his kindness.

D. Matthew lived happily and brightly all his life.

3.Rick wrote the passage with the purpose of         .

A. expressing his pity to all the disabled children

B. telling an experience of meeting a disabled child

C. describing his unusual friendship with a disabled child

D. showing his admiration towards the disabled child

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.