满分5 > 初中英语试题 >

TV Ears has helped thousands of people w...

    TV Ears has helped thousands of people with hearing problems hear the television clealy without turning up the volume(音量)! Now, you can set your own headset(耳机)volume, while other TV listeners hear that the television at a volume that’s comfortable for them. You can even listen through the headset only and put the TV on mute(静音)if the situation needs a quiet environment, like when the baby is sleeping. Different from any other headset, TV Ears can cut down the outside noise so that the television dialogue is clear enough to understand.

Not surprisingly, people across the world are crazy about TV Ears!

Doctors Loves TV Ears!

“My wife and I have used TV Ears almost daily for the past two years and find it really helpful in our enjoyment of television. As a retired(退休的)ear doctor, I heartily advise people with hearing problems to use TV Ears.”

                 -Mike Walter, Canada

 

Old couple Love TV Ears!

“Now my husband can have the volume as loud as he needs and I can have the TV volume as I like. TV Ears is so comfortable that Kitajima forgets he has them on! He can once again hear and understand the dialogue.”

-Nanako, Japan

 

 

 

1.TV Ears can help you         .

A.improve the volume of your TV B.listen to the TV more clearly

C.have a better sleep D.play a part in the TV

2.TV Ears is different from the other headsets because      .

A.it can easily set TV on mute B.it’s much cheaper

C.it helps you easily choose what to watch D.it can cut down the outside noise

3.The writer tries to make more people trust TV Ears by       .

A.showing the result of a research

B.explaining how it is made

C.introducing users’ good experience with it

D.comparing it with other similar products

4.The passage is probably a/an           .

A.ad B.letter C.notice D.interview

 

1.B 2.D 3.C 4.A 【解析】 文章大意:作者通过这篇文章主要向我们介绍的是一-个全新的"电视耳机"的一些相关信息和它的功能以及优缺点。 1. 细节理解题。根据第一段“while other TV listeners hear the television at a volume level that's comfortable for them,TV Ears can cut down the outside noise so that the television dialogue is clear enough to understand.”而其他电视听众则以他们觉得舒适的音量收听电视,与其他耳机不同,电视耳机可以降低外界噪音,使电视对话清晰易懂。故答案为B。 2. 细节理解题。根据文中“Different from any other headset, TV Ears can cut down the outside noise so that the television dialogue is clear enough to understand.” 与其他耳机不同,电视耳机可以降低外界噪音,使电视对话清晰易懂。故答案为D。 3. 推理判断题。题干意为:作者通过什么来使更多人相信电视耳机。A.展示研究结果B.解释如何使用C.介绍用户使用它的良好体验,根据题干中的advertisement直接看到下面的广告区,可知文中方框的内容很明显是来自医生和顾客的推荐(recommend) ;所以C选项是正确的。可知,故答案为C。 4. 推理判断题。根据文章内容可知,本文是一个广告,作者通过这篇文章主要向我们介绍的是一-个全新的"电视耳机"的一些相关信息和它的功能以及优缺点。故答案为A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Dragons() are not real animals, but look like a combination(组合体)of many animals such as snakes, fish and deer. With fantastic powers, they fly in the sky or swim in the sea. They can make rain, too. The Chinese dragon is a symbol of power and good luck. The emperors of ancient China loved dragons. Their clothes were covered with pictures of dragons.

We are proud to call ourselves the “descendants of the dragon”. In Chinese culture, excellent and successful people are often called “dragons”. That’s why Chinese parents always want their children to be “dragons”.

There are also some traditional festivals about dragons in China, such Dragon Head-Raising Day and Dragon Boat Festival. We have different kinds of activities to celebrate them.

1.According to the passage, dragons can do all the following Except       .

A.flying in the sky B.swimming in the sea

C.fighting with bad people D.making rain

2.In Chinese culture, dragon is seen as a symbol of       .

A.good luck B.good wishes C.friendship D.money

3.Chinese people believe that “dragons” are usually       people.

A.bad B.successful C.friendly D.laze

 

查看答案

    When news came that my daughter, Alice, was admitted(录取)to Oxford University, excitement rushed to me. She_______to make it to her dream school, which made me, a single mother, very proud but a little worried about being alone. I knew I had to do something in the summer_______she was away from home.

Alice had many colorful shirts that she would no longer wear. So I decided to make a quilt out of_________. That summer, she was always busy with her friends. Even when she was at home, her door was_________more than usual. This made me feel a bit hurt._________, we didn’t have much time together before she went to college.

When we arrived at the college, sadness buried me. Alice saw it in my face. She took out a beautiful book from her bag. “I made this for you, Mom.” She said. Then I knew_______she always stayed behind a closed door that summer. It was a book of photos recording the life of our family over the past 17 years.

I broke into tears. Some of it was sadness at_________to let her go, while some of it was joy. I knew that our relationship was stronger than I could_________imagine. We would always be connected by the love that went into every stitch(针脚)of her quilt and every___________in my book.

In Alice’s dormitory room I unfolded the quilt on her bed. She threw her arms__________me. “Mom, I love you,” she said. Her new friends were calling her outside. Alice turned, and I let her go.

1.A.wanted B.failed C.managed D.decided

2.A.before B.unless C.after D.since

3.A.it B.them C.her D.us

4.A.open B.broken C.cleaned D.shut

5.A.After all B.Of course C.In the end D.For example

6.A.that B.how C.why D.when

7.A.wishing B.having C.planning D.allowing

8.A.ever B.already C.never D.still

9.A.word B.photo C.smile D.sentence

10.A.across B.through C.over D.around

 

查看答案

Have you ever heard of Hongyadong?

Of course. It is     now that visitors around the country come to visit it every day.

A.such a famous place B.a such famous place

C.so a famous place D.so famous places

 

查看答案

You don’t feel worried before the important exam, do you?

Well, I work hard all the time. I      any exams.

A.am afraid of B.am ready for C.am busy with D.am surprised at

 

查看答案

      beautiful rice fields they are!

Yeah. I took a lot of pictures of them.

A.How a B.How C.What D.What a

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.