满分5 > 高中英语试题 >

Busy as Tom is, exercise has always been...

Busy as Tom is, exercise has always been ______ his work.

A. as a part of his life much as

B. as much a part of his life as

C. as much as a part of his life

D. so much a part of his life as

 

B 【解析】 试题分析:句意:尽管Tom很忙,锻炼一直像工作一样成为他生活的一部分。much用来修饰a part of his life,放在as…as中间。故选B。 考点:考查连词的用法。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

The first performance of the musical play “The Sound of Music” aroused ____in audience.

A. affection    B. appreciation      C. enthusiasm          D. influence

 

查看答案

–When will you come home for dinner? I will prepare it for you.

--Don’t ______it. I’ll eat out with my friends.

A. care about         B. bother about       C. worry about      D. talk about

 

查看答案

The firm was badly in ______need of a manager with ______better command of French.

A. a; /                       B. the; a                             C. /;a                        D./;the

 

查看答案

今年,你将高三毕业。为使即将升入本校的高一新生的高中生活更顺利,学校的《英语学习园地》请你给他们留言,提出一些中肯的建议。请根据下面的提示,用英语写一篇短文。

1.合理分配学习、锻炼和休息时间;

2.搞好与老帅和同学之间的关系;

3.积极参加校社团活动。

注意:1.词数:不少于100词;

2.可适当增加细节,以使行文连贯。

 

查看答案

Everyone has talent, but not everyone succeeds with their talent. More factors than mere talent attribute to a greater personal success. Having talent or being talented is never enough to find success in life.

Dr. John Maxwell has written a new book to explain that there is more to success than just being talented. He says that the only way to find success in life is to apply good choices to talent and rise above the crowd. He believes that talented people need more than their gifts or abilities to succeed in life. There must be something more than just talent to become successful. A talent-plus person, a person who rises above the understanding of mere talent, is much more likely to find success than those with just talent alone.

People who have talent must be willing to make the right choices to maximize their talent. Wrong choices will minimize their talent, preventing them from rising to higher levels in life. Maximizing talent requires people to make good choices, but understanding that there are specific things in life requires no talent at all. Maxwell lists many different choices that people make to become a talent-plus persons including Belief lifts talent, Relationships influence talent, Responsibility strengthens talent, Teamwork multiplies talent, etc.

Following the simple principles found in the book can not only help people raise the level of their talent but also raise their level of living. When people combine the principles with their talents they can become a talent-plus person. The choice becomes one of willingness and personal change. Talent-plus people have the ability to change their life and the world.

1.What’s the possible name of Maxwell’s new book?

(no more than 8 words)

2.What should one do if he wants to become a talent-plus person?

(no more than 8 words)

3.List three specific things which can maximize one’s talent according to Paragraph 3 ?

(no more than 5 words)

4.What does the underlined word “maximize” in Paragraph 3 mean in English?

(no more than 8 words)

5.Do you want to be a talent-plus person? Why or why not? Please give one or two reasons.

(No more than 25 words)

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.