满分5 > 高中英语试题 >

The ______ on his face told me that he w...

The ______ on his face told me that he was angry.

A. impression    B. sight            C. appearance              D. expression

 

 D 【解析】 试题分析:句意:他脸上的表情告诉我他很生气。impression印象;sight视力、景色;appearance 外表。            expression表情。故选D。 考点: 考查名词的用法。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

The ____ is just around the corner and you won’t miss it.

A. bicycle’s shop        B. bicycle shop      C. bicycles shop        D. bicycles’ shop

 

查看答案

All possible means ____ to prevent the air pollution, but the sky is still not clear.

A. is used        B. has been used        C. are use          D. have been used

 

查看答案

—Would you like         , sir?

—No, thanks. I have had many.

A.some more oranges         B.any more oranges

C.some more orange          D.any more orange

 

查看答案

最近,你班就“学校是否应该对老师进行民主测评”召开了一次主题班会。讨论情

况如下:

赞成:65%

反对:35%

可以促使老师更加了解自己的优劣势,更友善地对待学生,提高教学效率。

学生评价不客观,严格的老师常会得低分,老师知道后,情绪会受到影响,从而纵容学生,不利于学生的成长。

你的观点……

要求:根据表中内容,写一篇120词左右的英语短文。

 

查看答案

[1] Imagine a magical forest where the trees touch the sky. Due to enough rainfall, the trees grow huge and spread wide. Their tallest branches are so thick-leafed that they create a thick curtain. Even the wind does not find enough space to blow as it pleases. The climate is good for life forms of all kinds- from trees to animals, birds and insects.

[2] These forests are called tropical rainforests. Most of them are located near the equator, in Asia, Africa and South America. The rainforest of the Amazon basin in South America is one of the lushest(茂盛的) rainforests in the world. You will find more varieties of trees or animal life here than anywhere else in the world.

[3] The tropical rainforests are called the green lungs of the planet. They absorb carbon dioxide from around them to process their food and release oxygen into the air. They also contain the largest number of trees with medicinal value.

[4] But now human beings are out to        . Many companies all over the world, especially in the West, have been attacking these rainforests for a variety of reasons – some want to make profit by cutting down trees and selling timber(木材); others are trying to be the only ones to make profit out of medicinal plants.

[5] To the outside world, the rainforest has always seemed a very dangerous place. Generations of films and literature have shown the people who live in the rainforests as dangerous and violent people who have a strange way of life.

[6] But actually, these people have a better understanding of their relationship with their environment than modern man has. Greed for profit by destroying the planet’s resources is a unique quality of societies that have become modern and use technology. One should then ask, who is more violent?

1.What is the best title for the text?(no more than 5 words)

______________________________________________________________                                                                 

2.Complete the following statement with proper words.(no more than 4 words)

Nowhere on earth                                          as much wildlife as in the rainforest.

3.Fill in the blank in Paragraph 4 with proper words. (no more than 5 words)

________________________________________________________________                                                                  

4.Why are the tropical rainforests called the green lungs of the planet?(no more than 10 words)

__________________________________________________________________                                                               

5.What does the underlined word “it” (line 3,paragraph 1) probably refer to?(no more than 3 words)

                                                               

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.