满分5 > 高中英语试题 >

It is probably the strangest sport anyon...

It is probably the strangest sport anyone has ever invented. And at first sight, it looks like the easiest. Competitors have to do two things. The first is to stand still. The second is to place their hands anywhere on the body of a car, and keep it there.

This is where things start getting difficult. Lots of people are doing the same thing. And the winner of the “handathon” contest is the person who can carry on doing it for the longest time. That person gets to own the car.

It still seems to be an easy thing to do. At the beginning it is. Anyone can stand still. But when the contest has been going for four or five days, standing still seems like the most difficult job in the world. And keeping the hand in place over this time becomes an act of serious attention. After a few days, the hand seems to belong to someone else—someone who wants to go home and get some sleep.

Competitors are allowed to take a five-minute break every hour to eat, drink or do whatever else is necessary. No one is allowed to lean on the car for support. Winners need to be able to show great powers of attention. They also need to be able to develop special skills.

Maybe the popularity of the handathon is due to the fact that it is not necessary to be a trained athlete to enter. Entrants in the Longview handathon certainly don't seem to do much preparation. Most say they will prepare by “getting lots of sleep”. Others say they will “eat healthy food” or “pray for success”. The whole event gives ordinary people the chance to do something interesting and win something in the end.

Handathons are competitions, but there is little rivalry(敌对)between competitors. They help each other out and keep each other's spirits up. People who drop out early return with food, drink and encouragement.

1.The reason why the sport is called “handathon” is that competitors ________.

A. cover a long distance    B. keep hands in place for long

C. wave hands as long as possible    D. do the same thing as in a marathon

2.What ability is likely to be needed most in a handathon?

A. Standing without any support.    B. Not leaning on the car.

C. Eating and drinking in five minutes.    D. Having strong powers of attention.

3.What is the writer’s opinion about handathon?

A. It is not as easy as it looks at first.

B. It is the easiest of all sports.

C. It can purify people’s spirits.

D. It is not good competing in a handathon.

4.Which of the following about handathon is not right?

A. The person who takes part in it should stand still.

B. The person who takes part in it has to place his hands anywhere on the body of a car, and keep it there.

C. The person who takes part in it can have a break during the course of the competition.

D. Handathons are competitions where competitors seldom encourage each other.

 

1.D 2.D 3.A 4.D 【解析】这堪称是最奇怪的运动了。把手放在汽车上,站立不动,坚持时间最长的人会得到这部车,你见过这样的“手拉松”吗?本文就这种马拉松运动做出了详细地介绍,讲述了运动过程,运动中最难的部分以及运动受欢迎的原因。 1.推理判断题。由第二段the winner of the “handathon” contest is the person who can carry on doing it for the longest time.可知,坚持时间最久的人是获胜者。这跟马拉松赛在考验人的耐力方面是一样的,因此选D 2.细节理解题。根据第四段倒数第二句Winners need to be able to show great powers of attention.可知,获胜者需要有很强的注意力。选D。 3.作者态度题。在第一段作者就说“它好像是很容易”,第三段“那仍然看起来是很简单的事情”,但是马上来了个转折“But …,standing still seems like the most difficult job in the world.”,可知作者的观点:它不像看上去那么简单。选A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

If you were to walk up to Arthur Bonnet and say, “Hey, Butterfly Man,” his face would break into a smile. The title suits him. And he loves it.

Arthur Bonner works with the Palos Verdes blue butterfly, once thought to have died out. Today the butterfly is coming back—thanks to him. But years ago if you’d told him this was what he'd be doing someday, he would have laughed, “You’re crazy.” As a boy, he used to be “a little tough guy on the streets”. At age thirteen, he was caught by police stealing. At eighteen, he landed in prison for shooting a man.

“I knew it had hurt my mom,” Bonner said after he got out of prison. “So I told myself I would not put my mom through that pain again.”

One day he met Professor Mattoni, who was working to rebuild the habitat for an endangered butterfly called EI Segundo blue.

“I saw the sign ‘Butterfly Habitat’ and asked, “How can you have a habitat when the butterflies can just fly away?” Bonner recalls. “Dr. Mattoni laughed and handed me a magnifying glass(放大镜). “Look at the leaves.” I could see all these caterpillars(蝴蝶的幼虫)on the plant. Dr Mattoni explained, “Without the plant, there are no butterflies.”

Weeks later, Bonner received a call from Dr. Mattoni, who told him there was a butterfly needed help. That was how he met the Palos Verdes blue. Since then he’s been working for four years to help bring the butterfly back. He grows astragalus, the only plant the butterfly eats. He collects butterflies and brings them into a lab to lay eggs. Then he puts new butterflies into the habitat.

The butterfly’s population, once almost zero, is now up to 900. For their work, Bonner and Dr. Matoni received lots of awards. But for Bonner, he earned something more: he turned his life around.

For six years now Bonner has kept his promise to stay out of prison. While he’s bringing back the Palos Verdes blue, the butterfly has helped bring him back, too.

1.Bonner came to know the Palos Verdes blue after he ________.

A. found the butterfly had died out

B. won many prizes from his professor

C. met Dr. Mattoni, a professor of biology

D. collected butterflies and put them into a lab

2.From the passage we know that before Bonnet met Professor Mattoni, he was ________.

A. interested in butterflies    B. a tough boy on the streets

C. known as Butterfly Man    D. a good student in a university

3.From the last sentence of the text, we learn that raising butterflies has ________.

A. made Bonner famous    B. changes Bonnet’s life

C. brought Bonner wealth    D. enriched Bonner’s knowledge

4.Which of the following would be the best title for the text?

A. A Promise to Mom    B. A Story of Butterflies

C. A Man Saved by Butterflies    D. A Job Offered by Dr. Mattoni

 

查看答案

BOOTS AND HEARTS 2018

TICKET INFORMATION

After a purchase you will receive a confirmation email from Eventbrite on behalf of Boots and Hearts.

No electronic tickets will be issued for Boots and Hearts. All admission ticket purchasers will receive their festival wristbands and camping certificates by post.

If you are having any other technical issue with your order, click www.bootsandhearts.com to contact Eventbrite.

Orders cannot be separated once purchased----the entire order will be provided to the

account holder.

If you are currently under the age of 18,you would need your parents or someone over the age of 18 to purchase the tickets.

NOTES

All Boots and Hearts ticket purchases are final sales, no refunds or exchanges.

DON’T damage, stretch, cut or change your wristband in any way. Altered wristbands will be of no use and the bearer will be likely to be forced out.

Full event wristbands cannot be shared (i.e. different people using them on different days). Performers and the program schedule are subject to change without notice. The festival takes place rain or shine.

TENT CAMPSITE RULES

Camping opens Wednesday, August 8th at 12:00 p.m. Any vehicle arriving before the gate open times will be turned away.

Tent campsites are strictly for tents. Tent trailers of similar must purchase an RV campsite. Each campsite offers parking for one regular sized vehicle (smaller than a 12-passenger van).

Campsites will comfortably accommodate 4-6 people, with maximum of 8 people per site. Campsite prices are per campsite for the entire event and NOT per person.

Pets and other animals are not allowed on the festival grounds and in the camping areas. STILL HAVE ANY OUESTION? Please visit our FAQ page or contact Boots and Hearts.

1.The passage suggests that wristbands ________.

A. may be bought at a discount    B. can be shared with others

C. should be well protected    D. will be returned to sellers

2.What can we learn from the passage?

A. All the tickets will be sent to buyers by email.

B. Each campsite can be accommodated for 8 people at least.

C. The festival will not be held as scheduled unless the fine weather.

D. Vehicles are not allowed to enter the campsite until 12:00 p.m, August 8th.

3.What is the type of the writing?

A. An advertisement    B. An event notice

C. A news report    D. A program list

 

查看答案

高一的学习马上就要结束了。假定你是李放,笔友Mike给你写信,询问你高一英语学习中感兴趣的一个话题,或有趣的一堂英语课,请给他回信。

要求:1. 要有真情实感;

2. 字数不少于80字。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除把多余的词用斜线(\)划掉。

修改在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;

2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

A young couple bought a big house from two sisters, whom had lived there for 30 years. The house was nice and the couple bought it at low price.

However, winter wasn’t far away at the time. The couple was a little bit worrying about how they would keep the house warm, since it didn’t have any fireplaces. And later, they thought that if the sisters were able to stay warm and comfortably in the house during the winter, so could they. With that in mind, they decided not to make any preparations for the cold weather.

Winter arrived and temperatures soon drops below zero. The large house became freezing cold, with frost(霜)covered the walls. Finally, the husband couldn’t bear with it anymore. She called the sisters to ask them how they managed to keep warm during the winter. “The cold weather never bothered us,” one of the sister told the husband. “We just went on vacation to Thailand every winter.”

 

查看答案

阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式

It seems that Chinese people have always loved to discuss 1. differences between northerners and southerners. Now, another difference has drawn wide attention: the way northerners and southerners shop for food at markets.

People from southern China normally buy 2. they need for just one or two meals at a time. It’s normal for them to buy just half a Chinese cabbage, two 3.(potato)and 25 grams of beef at a time, 4.. a person may be laughed at if they do this in the north. Instead, buying enough vegetables and meat for a week 5.(be)normal.

The difference could be because 6.the different climates. Food can 7.(keep)for a long time in the north, as it’s 8.(usual)cold and dry there. Many northerners have the habit of 9.(store)food for a long time. But due to the hot and wet weather in the south, southern Chinese people prefer 10.(buy)just enough food for one meal or one day. Otherwise, the food may go bad.

Maybe these debates about different customs help us to understand each other better.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.