满分5 > 高中英语试题 >

A five-year-old dog named Kelsey has bee...

A five-year-old dog named Kelsey has been praised as a hero for helping to save the life of her owner who slipped in the snow and broke his neck.

The man, Bob, was alone when he left his Michigan farmhouse on New Year’s Eve to collect firewood. Expecting a journey of only several meters, Bob was wearing just long johns (秋裤), a shirt and slippers when he went outside, although the temperature was around -4°C.

After the accident, he was unable to move in the snow. Fortunately, Kelsey came to his assistance.

“I was shouting for help, but my nearest neighbor is about 400 meters away, and it was 10:30 p.m.,” Bob explained. “But my Kelsey came. By the next morning, my voice was gone and I couldn’t yell for help, but Kelsey didn’t stop barking.”

Bob’s companion kept him warm by lying on top of him. She licked his face and hands to keep him awake. “Kelsey kept barking but never left my side,” Bob recalled. “She kept me warm. I knew I couldn’t give up and that it was my choice to stay alive.”

Bob spent 19 hours in the freezing cold. When he finally lost consciousness, his dog kept barking. Finally, hearing the barking, Bob’s neighbor discovered him at 6:30 p.m. on New Year’s Day and called the emergency services at once. When Bob arrived in hospital, his body temperature was below 21°C. However, doctors were surprised to find that he didn’t have any frostbite (冻疮). They believed it was because of Kelsey’s determination to keep him warm. Dr. Chaim Colen, the doctor who treated Bob, said, “Animals can help and his dog really saved him … he was very fortunate.”

Bob said he was “enormously” grateful for both Dr. Colen and his Kelsey. “They saved my life. They are true heroes!”

1.What happened to Bob on New Year’s Eve?

A. He broke his neck and couldn’t move.

B. He was praised for saving a dog owner.

C. He left his dog alone in his farmhouse.

D. He heard his neighbor’s shouting for help.

2.Why did Kelsey keep barking?

A. To keep warm.    B. To stay alive.

C. To keep Bob awake.    D. To seek help from others.

3.How does Dr. Chaim Colen feel about Kelsey?

A. Fortunate.    B. Helpful.

C. Thankful.    D. Friendly.

4.What can be a suitable title for the text?

A. A Neck-breaking Accident    B. The Magic Night

C. Warmth on a Winter Night    D. Determination to Keep Alive

 

1.A 2.D 3.B 4.C 【解析】本文是一篇记叙文。讲述的是一只名叫Kelsey的五岁狗被誉为英雄的故事。因为在一个极冷的晚上她的主人在雪地里滑倒,摔断了脖子,她一直陪伴着主人,给主人以温暖,并用“狗叫声”寻求帮助。最后它帮助挽救了主人的生命。 1.A 细节理解题。根据第一段中her owner who slipped in the snow and broke his neck.可知,Bob在新年前夕他摔断了脖子,动弹不得。故选A。 2.D 推理判断题。根据第四段中But my Kelsey came. By the next morning, my voice was gone and I couldn’t yell for help, but Kelsey didn’t stop barking.可知,Kelsey一直在叫是为了寻求帮助。故选D。 3.B 推理判断题。根据倒数第二段最后一句Animals can help and his dog really saved him … he was very fortunate可知,Chaim Colen博士感觉Kelsey是有帮助的。故选B。 4.C 主旨大意题。根据第一段A five-year-old dog named Kelsey has been praised as a hero for helping to save the life of her owner who slipped in the snow and broke his neck.第五段中Bob’s companion kept him warm by lying on top of him. She licked his face and hands to keep him awake.和倒数第二段中However, doctors were surprised to find that he didn’t have any frostbite (冻疮). They believed it was because of Kelsey’s determination to keep him warm.可知,本文讲述的是冬夜的温暖。在一个极冷的晚上,一只名叫Kelsey的狗的主人在雪地里滑倒,摔断了脖子,她一直陪伴着主人,给主人以温暖,并用“狗叫声”寻求帮助。最后它帮助挽救了主人的生命。由此可知答案为C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

In no particular order, here are some songs on the Music app of my phone:

On a Sunday Afternoon by Lighter Shade of Brown--- A student of mine introduced this rap song to me all the way back in the early 1990s, when I was teaching Spanish at a local university. The story in the song takes place not too far from where I live in Los Angeles. It’s a good “driving” song, nothing difficult or “deep”.

Say Something by A Great Big World---A more recent song about a couple losing contact with each other. The piano part is of very little playing but beautiful.

The Weight by The Band — Another old song, originally made public in 1968, but one I didn’t hear until I was in high school more than 10 years later. I don’t understand the words to the song completely, but the feeling of the song is very comforting to me.

Under the Bridge by Red Hot Chili Peppers — This Los Angeles group wrote a song that I used to listen to when I first moved to LA more than 25 years ago. I didn’t know anyone here when I first arrived. When I got bored, I used to drive up and down the major streets that cross the city from east to west, listening to this song about t4the city of angels” being as “lonely as I am” (Don’t worry. I have plenty of friends now.)

1.What does the underlined word “deep” probably mean?

A. with skill    B. with comfort

C. with an important meaning    D. with a normal meaning

2.When did the author probably hear the Weight by The Band?

A. In 1968.    B. In 1970.

C. In the 1980s.    D. In the 1990s.

3.When the author first moved to LA, the song he liked was       .

A. On a Sunday Afternoon    B. Say Something

C. The Weight    D. Under the Bridge

 

查看答案

假如你是李华、你在英语学习上遇到了一些困惑,希望通过署期学习取得更大进步,请给你的外教John写封邮件,询问以下内容。

内容:

1. 暑期英语学习的建议;

2. 下学期的学习内容。

注意:1. 词数100左右;

2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;

2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

I’m a huge book lover but like sharing my love for books! So I’ve been bought books constantly. Finishing reading one book, I placed it in or around my school so that some of my schoolmate can treat themselves to the book. I especial like placing it on a stone table in the little garden in that students might have time to take a rest. I was delighted an other day when I saw a card left on the table to say thanks. And from the card, I knew my book turned out of to be a birthday gift for a strange girl. It was so lovely find out that my book could bring anyone pleasure!

 

查看答案

阅读下面材料,在空自处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

Mr. and Mrs. Zuckerberg announced to donate money again! The couple donated a total of 3 billion dollars to their program 1.(call) CZI over the next 10 years to help cure, prevent or manage a diseases by the end of the 2lst century. In December 2015, they launched the program just to honor the birth of 2. daughter, Max.

Last year, when their baby girl was born, the Facebook’s CEO 3.(give) away the majority of his wealth and wrote a letter to their new baby girl, in which he announced the 4.(create) of the Chan Zuckerberg Initiative, 5. will focus on personalized learning, curing disease, connecting people and 6.(build) strong communities.

“For your generation to live in a 7.(good) world, there is so much more our generation can do.” Zuckerberg wrote. “Today we will spend our lives doing our small part to help solve these challenges. We will give 99% of our Facebook shares—8.(current) about $45 billion—to advance this valuable mission,” he wrote. “We know this is a small contribution compared 9. all the resources and talents already working on these issues, 10. we want to do what we can, working alongside many others.”

 

查看答案

What do you do when you were born with only two fingers on each hand and your legs were amputated(截肢)at the knees when you were three? Lee Hee-ah ________ that in her life. And her legs ________ at her knees. When Lee was born, doctors told her mother Woo Kap-sun that her child wasn’t ________. But Woo was determined her daughter would ________ a successful life.

When Lee was old enough to go to school, her mother decided that she wanted her daughter to take ________ lessons. She felt it would help her ________ hands because playing piano could make them stronger. In addition, she felt that ________ she could master the piano, she could master ________. But for six months, piano schools ________ them down. Then the teacher who did accept the task got ________ and wanted to quit.

It became a ________ of wills between the mother and the daughter that led to a ________ in which Woo actually threw her daughter on the floor in ________. Lee got back to the piano bench and for the first time played the children’s song she had been trying to learn. That was the ________ point and one year later Lee ________ the prize in a piano concert for kindergarteners. It was at age 7 that Lee won Korea’s 19th National Handicap Conquest Contest and was ________ with her award by the President of Korea. Today Lee, 22, has won numerous awards, and is a ________ traveled concert pianist with more than 200 appearances. Lee thanked her ________ for challenging her to master the piano and said that although her training was ________ as time went by, the piano had became her ________ of inspiration and her best friend. Nothing is impossible in life. It’s only our thought and belief that matter.

1.A. determined    B. examined    C. experienced    D. introduced

2.A. ended    B. began    C. stopped    D. held

3.A. normal    B. necessary    C. formal    D. logical

4.A. stay    B. lead    C. hide    D. take

5.A. art    B. language    C. geography    D. piano

6.A. cure    B. use    C. strengthen    D. tie

7.A. if    B. since    C. before    D. although

8.A. nothing    B. anything    C. everything    D. something

9.A. set    B. put    C. turned    D. pulled

10.A. alarmed    B. upset    C. annoyed    D. discouraged

11.A. choice    B. challenge    C. doubt    D. hardship

12.A. game    B. discussion    C. situation    D. surroundings

13.A. peace    B. thirst    C. trouble    D. frustration

14.A. failing    B. turning    C. exciting    D. changing

15.A. won    B. awarded    C. shared    D. earned

16.A. accused    B. charged    C. appointed    D. presented

17.A. widely    B. occasionally    C. casually    D. randomly

18.A. teacher    B. mother    C. classmate    D. herself

19.A. tiring    B. boring    C. important    D. difficult

20.A. sign    B. secret    C. source    D. courage

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.